Neal´s Yard – rabat på 20 % – kun i dag

Neal´s Yard – rabat på 20 % – kun i dag

Du skal simpelthen prøve dette lækre mærke hvis du ikke allerede kender det. Jeg så det tilfældigt i London for 6 år siden og blev draget ind i dette fine univers af lækre produkter. Butikken var lille og fin og mindede mest om et lille urteapotek i bedste italienske stil. Det duftede skønt og man kunne simpelthen ikke gå ud af butikken uden mindst et af disse små vidundere.

Emballagerne er så fine at de kan genbruges til opbevaring.

Jeg har prøvet den skønne kropsolie med geranium og orange, samt flere af deres fodplejeprodukter, som virker og dufter skønt. Skal helt sikkert også have en lille ting i dag i anledning af 20 % rabat på feelunique.com. Rabatkoden er “godskinsday” og den tastes ved udtjekning.

Neals Yard Remedies producerer prisvindende produkter af de reneste naturlige ingredienser. De er tilpasset menneskers liv og miljøet. Neals Yard Remedies er i mod brug af syntetiske kemikalier og alle produkter er produceres ud fra en holistisk tilgang til sundhed og skønhed. De var det første selskab til at sælge certificerede æteriske olier og er Storbritanniens største brand af økologisk kosmetik.

Share This

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *