De bedste webshops

Hvor skal du købe dine næste styles og hvor får du nogle nye spændende mærker. Er du på udkig efter billige eller dyrere designermærker?

Jeg har mine favoritter, men jeg er også på konstant udkig efter inspiration, så jeg tager gerne imod tip til nye fede sites. Det er svært at fremhæve nogle få, da der findes så mange gode steder, men herunder kan du læse lidt om de netshops jeg vender tilbage til gang på gang.

Af de danske netshops er mine favoriter nuecph.dk og youheshe.com. Her finder jeg altid noget jeg bare må eje. De har nogle super fede mærker og servicen er i top. du kan blandt andet gå på opdagelse i Isabel Marant Etoile styles eller Michael Kors fantastiske og stilsikre design der bare holder år efter år. Jeg har også været heldig at finde nogle gode tilbud i deres “sales” kategorier – og hvem elsker ikke at have gjort et godt køb med måske 50 % rabat ?

En af mine internationale favoritshops er farfetch.com, hvor man bare kan drømme sig væk i de flotteste og mest eksklusive brands. Her findes bare de lækreste ting. Farfetch.com er en netshop som fungere som en “paraply” for en masse mindre butikker i europa og USA. Man købe varen via Farfetch, men får varen tilsendt fra den butik, som har varen på lager. Det fungerer upåklageligt og det er også nemt at returnere en vare, hvis man får brug for det. Der bliver tillagt fragt på alle ordre(med mindre der er kampagner med fri fragt)

Jeg har også en svaghed overfor asos.com, hvor jeg ofte finder fine ting fra asos egen kollektion til billige penge. Det kan være alt fra kjoler til sko eller smykker. Asos har en meget stor kollektion indenfor stort set alle kategorier og så laver de endda også en petit kollektion som både passer til petit kvinder – både i højde og drøjde. Asos er specielt god til at fange tidens trend og du kan hurtigt få piftet din garderobe op med nogle prisbillige styles specielt indenfor accesories. Du kan også få en del internationale mærker her som American Vintage, Cacharel, Steve Madden, Sonia by Sonia Rykiel, See By Chloé, True Religion og mange flere. Udvalget er stort og der kommer nye varer hver dag, så her kan du bruge mange timer på at kigge(og shoppe)! På asos er der altid fri fragt – lige gyldig ordrestørrelse. Leveringstiden er ca. 5-8 hverdage, men du kan vælge hurtigere levering mod betaling.

På billedet kan du se en fin fingerring fra Made Nundo til kr. 195 set på asos.com

 

 

Share This

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *