Fashion apps til din iPhone eller iPad

Fashion apps til din iPhone eller iPad

Du har sikkert allerede en masse apps på din mobil, men har du også fået fat i de hotte fashion apps? Hvis ikke så læs videre for jeg har nogle tip til nogle hotte apps til dig.

Trendsales – er du også en af de mange trendsalesbrugere som sælger, køber og bytter tøj kan du nu følge dine handler på deres app. Desværre er det endnu ikke mulgit at oprette nye annoncer via app´en, men du kan fint følge bud og selv skrive i tekstfeltet.

Trendabl – er til dig der gerne vil dele din garderobe med alle dine venner. Du tager billeder af dit tøj og deler det så via app´en med dine venner.

ebayFASHION – Du kender sikkert allerede ebays app, men hvis du er på udkig efter fashion skal du vælge denne. Her får du direkte adgang til specifikke fashion kategorier, så de let kan få adgang til netop det du søger.

Pose – minder om trendsbl, men er forholdsvis ny. Principperne med at tage fotos af dine styles og dele dem med dine venner er det samme og så er denne app kendt og bruges af bloggere og kendisser som f.eks. Rachel Zoe og Medina.

Mulberry – det er nok en af mine favoritter. Her finder du alle de flotte tasker og tilbehør fra det engelske it brand. Du kan desuden tilmelde dig nyhedsbrev på mulberry.com og få et tip om nye varer, trends og udsalg.

 

Share This

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *