A/W 2012 – læder, mønstre, strik, pencilskirt

A/W 2012 – læder, mønstre, strik, pencilskirt

Selvom solen skinner udenfor, er det tid til at kigge efter efterårets tendenser.

Der er masse af lækre varer på hylderne allerede – både i butikkerne og online. Farverne er klassiske for sæsonen og så er der lige nogle farver som er særlige nerop for a/w 2012. Kig efter bordeaus og pastelfarverne – det bliver de helt store farver i efteråret. Prøv for eksempel at sætte en cool statement-sweats i pastel til dine læder leggings. Leg med den bordeaux farve ved at købe et tørklæde eller armbånd, hvis du ikke er til et helt sæt i bordeaux.

Pencilskirts og uld, læder og quilt bliver hot og så er læder i det hele taget hot igen i år. Hvis du ikke allerede ejer nogle sorte eller bordeaux leggings er der ingen undskyldning mere. Det er hot og du kan få flotte læder leggings fra Black Lily eller i H&M til omkring kr. 1.500.

Strik er også stort og ser super godt ud til læder. Det nedtoner det ellers lidt hårde materiale. Gå efter statement strik og sweaters til efteråret.

Hvis du er på udkig efter lækker strik på nettet kan det anbefales at kigge forbi nuecph.dk eller musthaves.dk, hvor der er et godt udvalg i både farver, modeller og mønstre.

Tjek også highstreet butikkerne H&M, Only, Zara og Cos for mere prisvenlige alternativer.

Share This

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *