Slangeskinds Clutch – se de 4 favoritter

Slangeskinds Clutch – se de 4 favoritter

Monkeyspot har fundet nogle af de flotteste og hotteste clutch til dig i slangeskind. Kig med her og find dit næste MUST-HAVES til denne og de næste mange sæsoner.

Soaked in Luxury snake

Soaked in Luxury snake

Lækker clutch i snake look, der passer til både sommer og vinter fra Soaked in Luxury til kr. 249 ved Ellos. Tasken har en fin guldkæde skulderrem, så du kan også anvende den som skuldertaske.

Dixie clutch snake

Dixie clutch snake

Feminin og lækker fake snake clutch/pung fra DIXIE til kun kr. 179 ved Smartgirl. Målene er cirka 10 cm x 20 cm og der er lynlåslomme til mønter og rum til kreditkort.

Belsac clutch slangeskind

Belsac clutch slangeskind

Belsac clutch i slangeskind er superflot med det farvede skind. Belsac laver denne clutch i mange farver, så du kan finde lige den der passer til dit outfit. Prisen er kr. 699 og kan købes på boozt.com

ADAX snake clutch sort

ADAX snake clutch sort

Fantastisk lækker clutch fra ADAX i det blødeste smukke sort kalveskind i slageskindspræg. Kan anvendes til alt og har også en god størrelse som toiletpung. Har indvendig lynlås og flere rum. Har praktisk håndledsrem, som kan klikkes af, hvis man ønsker det. Du kan købe den på boozt.com til kr. 899

Share This

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *