Snake og python støvler – hot trend a/w2012

Snake og python støvler – hot trend a/w2012

Jeg har lige købt disse fede støvler fra Billi Bi i sort snake. De er superflotte til skind leggings eller et par waxed jeans i efterårets hotte trendfarve bordeaux.

De er lidt små i størrelsen og det kræver lidt ekstra plads at lyne en støvle i hælen, så vælg dem et nummer størrere end du plejer. Pasformen er supergod og modellen er medium i breden. Hælen er ca. 3 cm og meget behagelig at gå med. 3 cm er jo ikke meget, men gør at man trods alt får foræret lidt centimeter samtidig med at støvlen er meget behagelig at gå i. Jeg havde dem selv på for første gang på shoppingtur i 7 timer og kom hjem med fødder i topform og uden vabler ol.

Hvis du vil have lidt ekstra fokus på dine python boots kan du også vælge dem i bronze eller navy, som kun gør den flotte struktur i skindet endnu tydeligere.

Skynd dig –  er du hurtig kan du få den med 20 % rabat på brandos.dk til blot kr. 1039 inkl. ragt og gratis returfragt. Bemærk, at der også er mange andre nye efterårsvarer med 20 % rabat på brandos, så det er med at få fingrene i dine favoritter inden din størrelse er udsolgt. God fornøjelse.

 

 

Share This

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *