Isabel Marant bobby sneakers

Isabel Marant bobby sneakers

Er du på udkig efter et af de mest hyppede par sko skal du kigge efter de skønne Bobby sneakers med skjult kilehæl fra franske Isabel Marant.

Skoene er lavet i en super lækker kvalitet og med ruskinds overdel med en fint hulmønster på snuden af skoen. Farverne matcher således at snørebånd og ruskind er i samme indfarvning. Disse skønne wedge sneakers fra Isabel Marant er et must-have, som giver dig et sporty look uden at du skal undvære de ekstra centimetre som du kender fra dine høje sko. Den indbyggede kilehæl er meget behagelig og støtter foden godt. Du kan købe de slotte sko fra cirka kr. 3.000, men så har du også fat i noget af det hotteste. Hvis du ikke lige har kr. 3.000 så læs videre for her præsentere monkeyspot.dk dig for et mærke som er meget billigere, men hvor du stadig får en super flot sneakers som lever op til de nyeste trends i forårsmoden.

Monkeyspot.dk anbefaler, at du kigger efter de mere prisvenlige wedge sneakers fra Xti, som fåes i et utal af farver og prisen er kr. 449,75. Overmaterialet er imiteret ruskinds og sålen er i gummi. Hælen er 9 cm. og meget behagelige at gå i på grund af kilehæle,n som støtter din fod fra tåspids til hæl. Prøv en af de flotte klare farver eller gå efter den klassiske grå farve som er anvendelig året rundt.

Du kan købe de flotte og trendy wedge sneakers her med gratis fragt

Wedge sneakers er en af de helt store trends i forårets skomode – ligesom det også var i efteråret og vinteren. Den nye susper fopulære sko giver dig mulighed for at opnå et sporty twist uden at du skal ahve flade praktiske sneakers på. Mange piger ønsker nemlig lidt ekstra højde og vil aldrig gå i almindelige flade sneakers. Hvis du ikke har prøvet wedge sneakers endnu, kan vi kun anbefale at du forsøger dig med de skønne sko ved at klikke dig videre på ovenstående link og se de mange valgmuligheder. Ud over de flotte wedge sneakers fra Xti kan du også se mærker som Jeffrey Campbell, Shoe Biz, Duffy, SHOE SHI BAR og mange flere. Husk, at der er gratis fragt.

 

Share This

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *