Cashott sandaler

Cashott sandaler
Cashott sandal

Cashott sandal

Super lækre sandaler fra Cashott til kr. 749 – kr. 799 og lige nu kan du være heldig at finde dem på udsalg i netbutikkerne.

Vi har kigget lidt rundt på nettet og fundet følgende links til steder hvor du kan købe de eftertragtede sandaler med en god rabat. Farve, model og skindtypen(glat eller slangeskindspræg) varierer men kvalitet er den samme og høj.

www.boozt.com
www.brandos.dk
www.zalando.dk
www.iloveshoes.dk

Du kan få de flotte sandaler i et hav af farver og materialer – dog er de alle i 100 % skind. Modellen på billedet herover er særlig god at gå i da den har indbygget birkenstock bund og remmene over foden og ved anklen er justerbare.

Cashott sandal med hæl

Cashott sandal med hæl

Cashott laver også modellen med hæl, som gør den mere elegant og feminin og ikke mindst lidt højde til de som ønsker det. Den lyse model på billedet er særligt populær i sommeren 2013 og sælges i både glat skind og slangeskindspræget skind.

Modellen har god komfort og har også indbygget birkenstock bund og justerbare remme ved fod og en rem over vristen, der ligeledes kan justeres.

Den høje model kan være svær at finde på udsalg på nettet, men monkeyspot.dk har spottet den på www.carlaandme.dk. til kun kr. 560 i både camel farvet og taupe.

Heldigvis har monkeyspot.dk også spottet den i diverse lokale skobutikker i blandt andet Århus, København og Ålborg. Kig i de store kæder, hvor du kan være heldig at gøre et godt køb.

Share This

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *