bubbleroom.dk – læder leggings, sneakers med kilehæl…..

bubbleroom.dk – læder leggings, sneakers med kilehæl…..

Er du på udkig efter lækre styles til din efterårsgarderobe så tjek lige bubbleroom.dk, hvor der er et super godt udvalg af mærker til gode priser.

Jeg er selv faldet for de fede waxed jeans fra Only til kun kr. 269. De passer til det meste og kan dresses op med en fin bluse eller bruges til hverdag med en flot strik eller skjorte og blazer for et mere business look. Waxed jeans er også et godt alternativ til læder bukser og læder leggings, da man får en blanke finish som passer godt til specielt strik uden at man skal betale en større formue.

På bubbleroom.dk har de også de hotte sneakers med indbygget hæl. De er jo et must-have i denne sæson og der findes virkelig mange varianter. Jeg skal have nogle sorte i ruskind og jeg har lige nu udkig efter disse sneakers fra Have2Have, som både har snører og velcrolukning. De er en fin kopi af Isabel Marents sneakers og lidt seje samtidig med at de garanteret er behagelige at gå i med den gode kilehæl på 7 cm. De koster kun kr. 449, men så er de også i imiteret skind/ruskind. Men det er stadig et godt køb synes jeg.

Der er altid hurtig levering fra bubbleroom.dk og fragten er kun kr. 39,- uafhængig af mængde og vægt. Du får leveret dine pakker med Post Danmark og du har altid 14 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb.

 

Share This

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *