5 cremer til vintertør hud

5 cremer til vintertør hud

I Danmark er der mange kvinder og mænd som har problemer med tør hud – specielt om vinteren hvor huden er særligt udsat for belastning fra det kolde vejr og tør radiatorvarme når man er indenfor. Derfor er det ekstra vigtigt at sørge for ekstra fugt til huden i denne periode.

Must-have olier til ansigt, krop og hår

Must-have olier til ansigt, krop og hår

I denne artikel kan du læse Monkeyspots anbefalinger til at komme tør vinterhud til livs. Vi har valgt en top 5, så du kan læse om nogle af de mest populære produkter lige nu.

1. Luksussæt fra Sephora med 12 olier til ansigt, krop og hår. Købes på sephora.comDenne luksuriøse samling af skønhedsolier til at fugte, rense og pleje fra top til tå er Monkeyspots favorit. Specielt de nye lækre renseolier som føles som en blød og smidig olie når den fordeles og samtidig efterlader husen ren og smidig. Olierne opløser makeup og efterlader huden forfrisket og ren uden tørring. Ansigt olierne fugter samt og kropsolier hjælpe med opstrammende og toning. Hår olier bekæmpe krus og efterlader håret glansfuldt og glat. Endelig er der også en læbeolie med kanelsmag, som giver bløde og fyldige læber.

REN olie serum

REN olie serum

2. REN Rose O12 Ultra-Moisture Facial Serum
Denne serum indeholder alt de fineste olier og du vil opleve en smidig, gennemfugtet hud som holder på fugten, så du undgår at den bliver tør. Olien genopbygger og vedligeholder en blød og smidig hud med glød og beskytter samtidig mod for tidlig ældning. Den indeholder den fineste olier inklusiv omega 6 og omega 7 essentielle fedtsyrer, der styrker hudens genopbygning og blødhed. KØB REN på tilbud her til kun kr. 420

Klassikeren fra Clarins

Klassikeren fra Clarins

3. Clarins Santal ansigtsolie
Dette er en klassiker som har været på markedet i mange år. Monkeyspot anbefaler netop dette produkt, da det er meget virksomt mod tør hud, samtidig med at det reducerer den rødme som vintertør hud ofte kendetegnes ved. Den kuldepåvirkning og tørre radiatorvarme, som huden konstant er under påvirkning fra kan give betændelseslignende tilstande i huden og denne olie reducer og bekæmper netop dette. Olien indeholder 100% rene vækstekstrakter, 100% naturlige ingredienser. Det anbefales at anvende olien om natten. Køb den her

Olays Super Serum

Olays Super Serum


4. Olay Regenerist 3 Point Super Serum

Dette er et af de produkter på markedet som både sikre masse af fugt og opstramning til din ansigtshud. Brug på denne super serum på din rene hud i ansigt, hals og decollete og se resultater allerede efter blot 1 uge. Ud over at give din fugtfattige hud et boost af aktive fugtingredienser vil du også se resultaterne i form at reducerede linjer og rynker. Anvendes dagligt under dag- og natcremen for bedste resultater. kombiner med en god creme og husk altid at de virksomme stoffer bedst får fat i din hud, hvis din ansigtshud er helt ren. Du kan købe dette vidunderprodukt her til kun kr. 249

Essie - pleje til tørre negle

Essie – pleje til tørre negle

5. Essie – Grow Stronger
Monkeyspots sidste favorit på top 5 over cremer og olier til vintertør hud er en plejende lak til dine negle. Neglene er nemlig også meget påvirket af kuldepåvirkning og den tørre radiatorvarme her om vinteren. Hvis du ikke allerede har beskyttet dine negle er det en god idé at komme igang, så du ikke ender med tynde og flossede negle. Essies Grow Stronger giver ny styrke til korte negle der ofte knækker og resultatet ses straks. Du vil i løbet at blot 5 dage se et forbedret resultat og kunne glæde dig over flotte og velplejede negle.
Essies Grow stronger indeholder en særlig formel, der er beriget med E-vitamin, ginkgo biloba og en hærdende ingrediens. Du påfører lakken med den professionel børste, som giver et flot resultat der er helt glat.
Du kan købe denne lak her til kun kr. 125. Supplér dit køb med en af sæsonens flote farver for et endnu flotte resultat.

Share This

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *